nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Lameire Service is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en het onderhoud van centrale verwarming, sanitair, elektriciteit en ventilatiesystemen dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij maken van uw nieuwbouw of renovatie een succes!

Bel ons 0478/39 61 27

Voor dringende werkzaamheden en grote problemen zijn we steeds 24/24 beschikbaar, zelfs in het weekend en op feestdagen, om uw problemen en noden op te lossen.

Lameire Service stelt zich in de markt opvallend flexibel op. Er komen geen tussenpersonen aan te pas. Daarnaast besteden we aandacht aan een bijzonder snelle interventiedienst.

Het perfect in conditie houden van de installatie is onze betrachting! Ook het dagelijks onderhoud in en rond uw huis is bij ons in goede handen. Lekke en stroeve kranen, doorlopende wc’s, lekkende afvoeren, gebarsten wastafels, problemen met riool lucht/stank, wasmachine aansluiting enz.

Wim Claeys - 0478 39 61 27 - lameire.service@telenet.be - Middelburgsesteenweg 32 A - 8340 Moerkerke - Webdesign © AVDJ-Graphics