Centrale verwarming

Lameire Service installeert uw centrale verwarming volgens de nieuwste normen en vereisten, Wij bieden u verschillende systemen aan en gaan samen met u op zoek naar een combinatie op maat.
Bekijk aanbod

Sanitair

Een volledig nieuwe badkamer nodig of wenst u hulp bij de renovatie of herstelling van een sanitaire voorziening? Bij Lameire Service kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding waarbij we rekening houden met uw budget.
Bekijk aanbod

Verlichting

Licht bepaalt de sfeer, licht onderstreept, licht verhult. Verlichting is cruciaal, zowel thuis, op kantoor als in een winkel. En dat weten wij bij Lameire Service maar al te goed.
Bekijk aanbod
Twee witte stopcontacten op witte muur

Elektriciteit

Contacteer Lameire Service voor de uitbreiding of volledige renovatie van het bekabelingsnetwerk van uw nieuwbouw of verbouwing.
Bekijk aanbod

Ventilatie

Lameire Service staat honderd procent achter isolatie, maar beseft dat deze goed gesloten ruimtes ook tijdig verlucht moeten worden om de kwaliteit van de binnenlucht te behouden.
Bekijk aanbod
Witte boiler met wit ventilatietoestel en blauw expansievat

Onderhoud

Lameire Service geeft het begrip “onderhoud” inhoud. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden van uw CV- of gasketel.
Bekijk aanbod