Deze charmante woning was nog in perfecte staat, maar de installaties in het huis waren dringend aan vernieuwing toe. Een tijd geleden spitsten we ons dan ook toe op een grondige renovatie van deze woning.

 

Sanitair

Eerst en vooral hebben we het sanitair onder handen genomen. Zo vernieuwden we al het kraanwerk en kozen we voor Hansgrohe. Dit bewijst dat we enkel werken met kwaliteitsmerken, want Hansgrohe speelt al jaren een pioniersrol op de sanitaire markt.

Ook de badkamer werd van vloer tot plafond vernieuwd. Zo ligt er nu volledig nieuwe betegeling en installeerden we een inloopdouche met douchetube. Het badkamermeubel geeft de badkamer dan weer een extra moderne look. Dit allemaal in combinatie met de regendouche van Hansgrohe, zorgt ervoor dat de bewoners van dit huis elke dag ten volle kunnen genieten van hun badkamer.

 

Ventilatie

Eenmaal het sanitaire gedeelte in orde was, keken we naar de ventilatie. Hiervoor kozen we voor VASCO, videofonie van Biticino met zowel een binnen- als buitenpost, en centrale verwarming van Viessman.

 

Verlichting

Tot slot was de verlichting aan de beurt. In de vochtige ruimten kozen we voor waterdichte inox inbouwspots. In de rest van het huis opteerden we voor opbouwverlichting.

Wenst u meer informatie over dit project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw droomhuis!

Contacteer ons