Bij de bouw van deze landelijke villa kozen de bewoners resoluut voor zonnepanelen. Dankzij deze groene energie zijn ze nu in staat om gunstiger met energie om te gaan. Ze schakelden vervolgens onze hulp in om hun nieuwe woonst optimaal te verlichten.

Wanneer de zon ondergaat, schakelt de tuinverlichting automatisch aan. De bomen, planten en struiken lichten op en maken deze landelijke tuin uiterst gezellig om in te vertoeven. We kozen voor koperen Quinn grondpinnen die zeer slank zijn van design. Op die manier vallen ze helemaal niet op tussen het groengewas en dat maakt het plaatje des te mooier.

Ook binnenshuis gingen we op een creatieve manier om met de verlichting. Zo werd er in de kinderkamers vooral gewerkt met indirecte verlichting. Zo is de bureau voorzien van een ledstrip, waardoor het wel lijkt alsof deze zweeft. Over de volledige bovenverdieping is gedacht aan de veiligheid als het donker is. De nachtverlichting in de kamers, de gang en de trappenhal begeleiden de bewoners zo ’s nachts veilig naar bijvoorbeeld het toilet.

Wenst u meer informatie over dit project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw droomhuis!

Contacteer ons